Gyakori kérdések

"De én nem tudok weboldalt szerkeszteni, nem vagyok programozó!"

  • Dehogynem tudsz! A KLIKKENTER egy olyan szoftver melyet 100%-ban a felhasználókra optimalizálva készítettünk el, több céggel együttműködve, a valós igények alapján! Ez azt jelenti, ha annyi számítógépes ismereted van, hogy tudsz egy Word dokumentumot szerkeszteni, akkor hidd el itt sem fogsz akadályba ütközni!


 

"És ha én szeretnék a jövőben több tartalmat feltölteni a weboldalamra, gondolok itt arra, hogy több menüpontot, több szöveget, több képet és így tovább?"

  • Akkor ez azt jelenti, hogy nem fogsz problémába ütközni, ugyanis pár perc alatt elfogod tudni végezni ezen feladatokat és hidd el, még élvezni is fogod, hogy mostmár weboldalt is tudsz szerkesztni!


 

"A benti irodai gépemre fogjátok telepíteni a szoftvert?"

  • Nem telepítünk egy gépedre sem szoftvert! A KLIKKENTER egy felhő alapú szoftver, ami azt jelenti, hogy bárhol legyél, ha van nálad egy számítógép és internetkapcsolat akkor már el is tudod érni a szerkesztő felületet!


 

"Én jobban szeretem ha személyesen kapok oktatást és segítséget amikor egy új fejlesztést, egy új rendszert vezetünk be. Van erre lehetőség?"

  • Természetesen van! Kollégáink saját irodádban látogatnak meg előre egyeztetett időpontban és minden kérdésre választ fognak adni!


 

"Nagyon tetszik a program, de én azt szeretném, hogy egy kész weboldalt kapjak ami már ezzel a szoftverrel készült, ez megoldható?"

  • Természetesen igen! Mi vállaljuk, hogy a weboldalt kész formában adjuk át és így már neked csak karban kell tartani!