KLIKKENTER vélemények

A teljes folyóirat a TÖOSZ weboldalán tekinthető meg. Megtekintéséhez kattintson IDE!Alsómocsolád Község Önkormányzata 2019 óta működik együtt a New-Line Vision dinamikus és segítőkész csapatával. Megújult honlapunkhoz az általuk fejlesztett KLIKKENTER szoftvert használjuk, ami szerkesztői és felhasználói oldalról egyaránt könnyen kezelhető, néhány kattintással megtalálható a kívánt tartalom. A képek és grafikai megoldások segítik a jobb átláthatóságot, erősítik a vizuális kommunikációt. Számunkra fontos szempont volt a szerkesztő felület egyszerű kezelhetősége, hogy kollégáink számára könnyű és gyors legyen a tartalmak feltöltése, menüpontok szerkesztése. A hatékonyságot növeli, hogy a szoftver használatához és a honlap folyamatos naprakészen tartásához nem kell speciális ismeret, sem IT szaktudás, így a különböző allapoknak, menüpontoknak külön felelősei lehetnek!

Utólag polgármester úr hozzátette:

Aki egyszerű, gyors és hatékony honlapszerkesztő felületet szeretne, válassza a KLIKKENTER-t!


Dicső László
polgármester

Alsómocsolád Község Önkormányzata
www.alsomocsolad.huNagyon szimpatikus fiatal csapat. Kiváló kommunikáció, gyors és pontos honlap elkészítés. Ár-érték arányban is a legjobb válaszás. Nagyon szeretjük az új honlapot, mert egy szempillantás alatt mi magunk tudjuk szerkeszteni. A honlapunk így tényleg naprakész.

Szarvas László
polgármester
Visonta Községi Önkormányzat

www.visonta.huKöszönet a KLIKKENTER-nek az elkészítésében. Az új honlap szükséges volt, hogy eleget tehessünk a törvény által előírtaknak, és a jogszabályban foglaltaknak. A honlapunk mostantól akadálymentes, megújult dizájnal és sok új lehetőséggel. Nem volt egyszerű a feladat, hisz majd 14 év kötelező tartalmát kellett átemelni az új honlapra, de alig két hét alatt sikerült, mint ahogy azt vállalták is előzetesen. Bátran merjük ezt a csapatot ajánlani más önkormányzatoknak is, hisz hatalmas terhet vesznek le a vállunkról a jól kiépített rendszerükkel.

Bácsalmás Város Önkormányzata
www.bacsalmas.hu


 

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretné, hogy honlapja dizájnos és átlátható, ugyanakkor gyorsan és könnyen kezelhető legyen! A program használata nem igényel IT tudást, sem előképzettséget, használata egyszerű és hatékony. A KLIKKENTER csapatára mindig számíthatunk, bármilyen technikai problémánk merült fel eddig, készséggel segítettek! Nyitottak a jobbító szándékú észrevételek, javaslatok irányába, törekszenek arra, hogy a honlapkezelés még egyszerűbb és gyorsabb legyen.

Hét Patak Gyöngye Natúrpark Egyesület
www.hetpataknaturpark.huKérdés: Könnyedséget jelent az önkormányzat számára a program használata?

Igen, nagyban megkönnyíti a hírfeltöltést és a szerkesztési feladatokat. Könnyen alakíthatók a menüpontok, egyszerűen módosíthatók a szöveges részek, átlátható és érthető a képek és csatolmányok kezelése.

Kérdés: Mennyi időt vesz igénybe egy új hír közzététele a honlapon?

Túlzás nélkül, 5 perc se kell egy új hír közzétételéhez. Word dokumentumból kimásoljuk, beillesztjük - így megtartja az eredeti formátumot, nincs semmi szerkesztési munkánk vele. Pár kattintás és a hír már olvasható is a honlapon!

Kérdés: Nagy problémát jelent egy hír/pályázat/menüpont feltöltése a honlapra?

Egyáltalán nem! Magyar nyelvű a szoftver, átlátható és könnyen kezelhető a szerkesztő felület.

Kérdés: Mit gondolnak a program ár-érték arányáról?

Teljesen reális, főleg úgy, hogy minden anyag átemelésre kerül a régi honlapról.

Kérdés: Mennyire vannak megelégedve a háttértámogatással, segítségnyújtással?

A KLIKKENTER csapatára mindig számíthatunk, bármilyen technikai problémánk merült fel eddig, készséggel segítettek! Nyitottak a jobbító szándékú észrevételek, javaslatok irányába, törekszenek arra, hogy a honlapkezelés még egyszerűbb és gyorsabb legyen.

Kérdés: Kiknek ajánlják a program használatát?

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretné, hogy honlapja dizájnos és átlátható, ugyanakkor gyorsan és könnyen kezelhető legyen! A program használata nem igényel IT tudást, sem előképzettséget, használata egyszerű és hatékony.

Alsómocsolád Község Önkormányzata
www.alsomocsolad.huAlsómocsoládon az önkormányzat mellett, partnerünk az Alsómocsoládi Községfejlesztő és Szolgáltató Nonprofit Kft is, ahonnan az alábbi üzenetet kaptuk:

"Maximálisan meg vagyok elégedve mind a szoftverrel, egyszerűségével, könnyedségével, mind az ügyfélkapcsolati támogatással. Még a legnehezebbnek tűnő helyzetekben is pikk-pakk született megoldás, segítségnyújtás. Nagy-nagy köszönet érte!"
 

Hőss Klára
Turisztikai vezető
Alsómocsoládi Községfejlesztő és Szolgáltató Nonprofit Kft

www.turizmus.alsomocsolad.hu


Kérdés: Könnyedséget jelent az önkormányzat számára a program használata?

Igen, nagyon egyszerűen tudjuk a híreket feltölteni.

Kérdés: Mennyi időt vesz igénybe egy új hír közzététele a honlapon?

Attól függ, hogy van-e letölthető link, de ha nincs, akkor kb. 3-5 perc, ellenőrzéssel együtt :-)

Kérdés: Mennyire vannak megelégedve a háttértámogatással, segítségnyújtással?

I. osztályú! Gyors, érthető, precíz!!!

Kérdés: Kiknek ajánlják a program használatát?

Mindenkinek, aki szeretne igényes, egyszerűen kezelhető honlapot.

Derekegyház Község Önkormányzata
www.derekegyhaz.hu