Rólunk írták

Nagy megtiszteltetést jelent számunkra, hogy a TÖOSZ (Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége), ÖNkormányzat című folyóíratának 2021 év 1. negyedévi számában Dicső László Alsómocsolád polgármestere interjújában megemlítést kaphattunk. Dicső László polgármester a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének társelnöke. Az általa vezetett Baranya megyei település, Alsómocsolád 2021-ben elnyerte "Az Év Digitális Faluja" díjat az Innovatív települési környezet kategóriában. Gratulálunk Dicső László polgármester úrnak és köszönjük, hogy önkormányzatával minket választott weboldaluk elkészítésére! 

A teljes folyóirat a TÖOSZ weboldalán tekinthető meg. Megtekintéséhez kattintson IDE!„Alsómocsolád Község Önkormányzata 2019 óta működik együtt a New-Line Vision dinamikus és segítőkész csapatával. Megújult honlapunkhoz az általuk fejlesztett KLIKKENTER szoftvert használjuk, ami szerkesztői és felhasználói oldalról egyaránt könnyen kezelhető, néhány kattintással megtalálható a kívánt tartalom. A képek és grafikai megoldások segítik a jobb átláthatóságot, erősítik a vizuális kommunikációt. Számunkra fontos szempont volt a szerkesztő felület egyszerű kezelhetősége, hogy kollégáink számára könnyű és gyors legyen a tartalmak feltöltése, menüpontok szerkesztése. A hatékonyságot növeli, hogy a szoftver használatához és a honlap folyamatos naprakészen tartásához nem kell speciális ismeret, sem IT szaktudás, így a különböző allapoknak, menüpontoknak külön felelősei lehetnek!”

Utólag polgármester úr hozzátette:

Aki egyszerű, gyors és hatékony honlapszerkesztő felületet szeretne, válassza a KLIKKENTER-t!


Dicső László
polgármester

Alsómocsolád Község Önkormányzata
www.alsomocsolad.hu
 Alsómocsoládon az önkormányzat mellett, partnerünk az Alsómocsoládi Községfejlesztő és Szolgáltató Nonprofit Kft is, ahonnan az alábbi üzenetet kaptuk:

"Maximálisan meg vagyok elégedve mind a szoftverrel, egyszerűségével, könnyedségével, mind az ügyfélkapcsolati támogatással. Még a legnehezebbnek tűnő helyzetekben is pikk-pakk született megoldás, segítségnyújtás. Nagy-nagy köszönet érte!"
 

Hőss Klára
Turisztikai vezető
Alsómocsoládi Községfejlesztő és Szolgáltató Nonprofit Kft

www.turizmus.alsomocsolad.hu